پربحث ها
اخبار اقتصادی
علائم را جدی بگیرید؛
جدیدترین راه های جلوگیری و درمان آنفولانزا دقایقی پیش اعلام شد/چنگال تیز آنفولانزا در گلوی چه کسانی فرو میرود؟
آنفولانزا ؛ یک بیماری عفونی خطرناک و شبیه به سرماخوردگی است که البته میتواند منجر به مرگ شود! علائم و راهکار های درمانی آنفولانزا چیست؟
کارگر آنلاین : علائم آنفولانزا را جدی بگیرید! یک بیماری واگیر دار که باعث عفونت دستگاه تنفسی میشود و با علائم شدیدی همراه است. قطعا فصل سرما تشدید کننده این بیماری و انواع مختلف آن است؛ بهتر است این گونه بگوییم که این روز ها تب آنفولانزا ( آنفلوانزا) بسیار داغ است حتی بیشتر از یک سرماخوردگی ساده! چگونه از شر این بیماری خلاص شویم؟ راهکار های درمانی آنفولانزا چیست؟
آنفولانزا چیست؟
آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) بیماری واگیر داری است که عامل آن نوعی ویروس آر ان ای از خانواده Orthomyxoviridae است. این نوع ویروس ها در پرندگان و پستانداران تأثیرگذار هستند و باعث ایجاد عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب شدید و بیحالی بدن میشوند.
آنفولانزا از کجا و کدام حیوان آمد؟
بیماری آنفولانزا نخستین بار در سال ۱۹۳۳ در راسو ها تشخیص داده شد و این ویروس در سال ۱۹۱۸ و در قرن بیستم در بین افراد شیوع پیدا کرد که از همان شروع بیماری جان افراد زیادی را گرفت. این بیماری به طور معمول، با سرماخوردگی اشتباه گرفته میشود البته اگر به این ویروس و انواع مختلف آن یعنی آنفولانزای خوکی و مرغی گرفتار شوید، راه خلاص شما بسیار سخت خواهد شد.
علائم آنفولانزا ( آنفلوانزا)
یک ویروس خطرناک که در نوع شدید یا خفیف میتواند کشنده باشد! این بیماری از یک سرماخوردگی ساده شروع میشود البته در کنار علائم مشترک با سرماخوردگی نشانه های خاصتری هم دارد؛ بیایید تا با هم علائم آنفولانزا را بشناسیم:
تب و لرز
سرفه
سوزش گلو
آب ریزش بینی
درد عضلات
سردرد
خستگی و بیحالی
اسهال و استفراغ
از نشانه های بارز این بیماری تب است که معمولا در بزرگسالان ایجاد میشود؛ این در حالی است که اسهال و استفراغ در کودکان شایع تر است؛ قسمت سخت این بیماری عفونت های سینوسی و ویروسی آن است که باعث عفونت گوش، التهاب عضلانی و مشکلات قلبی و مغزی خواهد شد.
چنگال تیز آنفولانزا در گلوی چه کسانی فرو میرود؟
هر کس میتواند به بیماری آنفولانزا مبتلا شود؛ به طور کلی، افراد بالای ۶۵ سال با بیماری های مزمن مثل آسم، دیابت یا بیماری های قلبی بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
همچنین، خانم های باردار، کودکان زیر ۵ سال یا زیر ۲ سال در خطر بیشتری برای مبتلا شدن به این بیماری قرار دارند، اگر سیستم ایمنی بدن شما ضعیف است، بیشتر مراقب باشید.
علت بیماری آنفولانزا
اورتومیکسو ویروس ها از عوامل بروز آنفلوانزا هستند. آنفولانزا شامل ویروس آنفلوانزای A ، B و C است که از طریق تماس مستقیم یا غیر مستقیم گسترش پیدا میکند؛ همین ویروس ها هستند که به طور ناجوانمردانه بدن بیمار را ضعیف میکنند.
انواع آنفولانزا
آنفولانزا هم مثل بیماری های عفونی دیگر میتواند انواع مختلفی داشته باشد البته شایع ترین آن ها آنفولانزای خوکی و مرغی است؛ همانطور که گفتیم، این عفونت های ویروسی از حیوانات و در اثر تماس مستقیم به انسان سرایت میکند و مراحل پیشرفت بیماری میتواند آنقدر خطرناک باشد که منجر به مرگ شود.
علائم آنفولانزای خوکی
آنفولانزای خوکی که از تماس مستقیم با این حیوان به فرد منتقل میشود؛ معمولا با علائمی مثل تب، آب ریزش بینی، گلو درد، اسهال و استفراغ همراه است.
علائم آنفولانزای مرغی
آنفولانزای پرندگان یا مرغی، به گروهی از بیماری های عفونی گفته میشود که به وسیله ویروس های آنفولانزایی ایجاد میشوند که پرندگان را عفونی و بیمار میکنند. H5N1، نوعی از آنفولانزای مرغی است که باعث عفونت شدید میشود و خطر مرگ و میر آن بالا است.
این ویروس از طریق بزاق، ترشحات بینی، مدفوع و همچنین غذایی که پرندگان میخورند، به انسان سرایت میکند. بیشتر افرادی که به آنفولانزای مرغی مبتلا میشوند، با پرندگان آلوده یا قفس آن ها و اشیائی که به مدفوع و ترشحات آن ها آلوده شده است، در تماس مستقیم بودهاند. این نوع آنفولانزا معمولا با تب شدید بیش از ۳۸ درجه و مشکلات دستگاه تنفسی همراه است.
درمان سریع آنفولانزا با روش های خانگی
درست است که واکسن آنفولانزا حرف اول را میزند اما در کنار آن درمان های فوری خانگی هم میتوانند کمککننده باشند؛ شاید اولین گزینه برای پیشگیری یا درمان آنفولانزا مصرف آب و مایعات فراوان باشد، البته اگر عفونت شما شدید باشد، پزشک به شما داروی ویروسکش مثل اوسلتامیویر، رلزنا، راپی واب و ایکسو فلوزا تجویز میکند.
با گزینه درمان های خانگی آنفولانزا چطور هستید؟ چند قدم تا آشپزخانه فاصله دارید؟ شاید همین چند قدم ساده بتواند شما را از شر این بیماری عفونی خلاص کند.
مصرف گیاهان دارویی (نعناع، پونه، رزماری، گل گاو زبان و دمنوش زنجبیل)
مصرف لبنیات پروبیوتیک
آفتابگیری و ویتامین Dطبیعی
مصرف میوه ها و سبزی تازه با ویتامین های A و C
شیر مادر ( برای کودکان مبتلا به عفونت)
ویتامین های گروه B به ویژه اسید فولیک
مصرف مایعات ( آب و آبمیوه طبیعی)
تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی
قطعا این دو بیماری عفونی و ویروسی نقاط اشتراک زیادی دارند؛ از جمله این علائم مشترک گوش درد، سر درد، سرفه و خستگی بدن است؛ البته سه نشانه بارز سرماخوردگی، گرفتگی بینی، عطسه و آب ریزش بینی هستند؛ این در حالی است که نشانه اصلی آنفولانزا تب شدید است؛ البته شروع این بیماری هم به صورت ناگهانی است.
نظر شما درباره این بیماری عفونی چیست؟ شاید شما بعد از خواندن این مطلب از یک سرماخوردگی ساده هم ترس داشته باشید، نگران نباشید؛ راهکار های ارائه شده در این مقاله به سلامتی شما کمک خواهند کرد.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید
لینکستان